Uitbesteden loonadministratie

Uitbesteden loonadministratieuitbesteden loonadministratie

Het uitbesteden van loonadministratie is voor een ondernemer een goede keuze als de ondernemer daar geen tijd voor heeft of opziet tegen het papierwerk dat bij loonadministratie komt kijken. Uitbesteden loonadministratie kan bij De Bruijn & Partners. De Bruijn & Partners verzorgt o.a. de loonadministratie, loonstroken, loonbelasting en de jaaropgaven. Ook het opstellen van arbeidsovereenkomsten kan worden verzorgd door De Bruijn & Partners.

 

Neem contact op

 

Uitbesteden loonadministratie heeft zo z’n voordelen

Het uitbesteden van loonadministratie heeft een aantal voordelen. De voordelen op een rijtje:

  • Het is tijdbesparend: door het uitbesteden van loonadministratie bij De Bruijn & Partners hoeft de ondernemer alleen personeelsmutaties en de urenstaten bij te houden. De tijd die hierdoor bespaard wordt kan de ondernemer in andere (belangrijkere) zaken steken
  • De ondernemer hoeft zich niet te verdiepen in de materie: loonadministratie is zeer specialistisch en de regels veranderen constant waardoor de materie als complex wordt ervaren. Door het uitbesteden van de loonadministratie aan De Bruijn & Partners hoeft de ondernemer zich hierin niet te verdiepen.

 

Over De Bruijn & Partners

De Bruijn & Partners verricht in eigen beheer alle werkzaamheden die op het gebied van loonadministratie voorkomen, zoals:

  • Het vervaardigen van loonspecificaties.
  • Het verzorgen van loonaangiften.
  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten.
  • Het maken van proforma loonberekeningen.
  • Het maken van loonkostencalculaties.
  • Het bieden van begeleiding bij looncontroles.

Door de jarenlange ervaring van De Bruijn & Partners op het gebied van loonadministratie met andere bedrijven, het inzicht en de up-to-date kennis van de markt kan De Bruijn & Partners met de opgebouwde expertise die het heeft de ondernemers van dienst zijn.

De Bruijn & Partners is aangesloten bij brancheorganisatie NOAB. Daarnaast beschikt De Bruijn & Partners over een uitgebreid netwerk van notarissen, advocaten, accountants en fiscaal juristen die begeleiding op afstand bieden om hun expertise te delen.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden van De Bruijn & Partners? Neem dan contact op.

 

Neem contact op