Over ons

 

Onze klanten zijn veelal bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, particulieren en ondernemers in de agrarische sector.

Het controleren van jaarrekeningen en hulp bij het oplossen van belastingproblemen maakt onderdeel van onze dienstverlening uit. Ook op het gebied van minder financieel georiënteerde kwesties van bijvoorbeeld juridische aard kunnen wij u van dienst zijn.

Ook startende ondernemers kunnen wij volledige dienstverlening aanbieden. Wij hebben veel ervaring op het samen met de ondernemer opstellen van ondernemingsplannen, aan de hand waarvan een passende bedrijfsfinanicering kan worden aangevraagd en waardoor ondernemers een goed inzicht hebben in de wijze waarop de onderneming doelmatig kan worden gedreven.

Ons doel is bij te dragen aan de ontwikkeling van onze klanten. Wij staan hen naast de financiële dienstverlening ook graag bij met onze kennis op het gebied van actuele wet- en regelgeving en inzicht in economische en marktgerelateerde ontwikkelingen.

Ook organiseren, automatiseren en begeleiden wij "op maat" de financiële processen die voor een efficiënte bedrijfsvoering noodzakelijk zijn.